Gå til hovedindhold

Boliger

De enkelte boliger er på 60 m2 og har køkken, stue, soveværelse, badeværelse og entre.

Indhold

  Der er 24 plejeboliger, som er placeret ved centerbygningen, der omtales som fælleshuset.

  Hver bolig har udgang til egen terrasse og en lille have og et mindre udhus. Flere af boligerne er nyrenoverede, hvor der er åbent mellem stue og køkken.

  Du kan se lejlighedernes indretning på plantegningen, som du finder i boksen til højre.

  Ansgarshjemmet er et plejecenter til ældre med betydelige funktionsnedsættelse. Det er typisk ældre med fysisk og/eller psykisk svækkelse. Hvis du ønsker en plejebolig på Ansgarhjemmet skal du visiteres af Morsø Kommunes Visitation.

  Bestyrelsen har en aftale med Kommunale Ejendomme om servicemedarbejder, der sammen med os står for drift og vedligeholdelse af boligerne.

  Boligerne udlejes på lige vilkår med andre lejeboliger og der betales indskud, husleje, el, varme og vand samt internet- og TV-bidrag. Der kan søges om boligstøtte efter de gældende regler.

  Når du flytter ind på Ansgarshjemmet medbringes egne møbler og dit eget indbo herunder køkkenudstyr. På samme vis medbringer du dyne, pude, sengelinned, håndklæder og tøj. I boligen er der gardiner samt loftlampe i køkken og badeværelse.

  Hvis du har behov for en plejeseng, stilles den til rådighed af kommunen efter forudgående visitation.

  Der ydes rengøringshjælp efter kommunens kvalitetsstandard og du kan efter behov få hjælp til tøjvask.

  Morsø Kommunes Visitation skal visitere dig til en plejebolig. For at blive visiteret til en plejebolig kræves det, at du ikke længere kan klare dig i din hidtidige bolig og har et omfattende behov for pleje, samvær og aktiviteter. Du skal endvidere selv udtrykke ønske om at ville bo i en plejebolig.

  Hvis du har behov for en plejebolig, kan du henvende dig til Morsø Kommunes Visitation på telefon 9970 6348.

  Boligerne på Ansgarshjemmet kan visiteres til både ægtepar og enlige.

  Om
  Livet
  Personale