Boliger

De 24 plejeboliger er placeret ved centerbygningen, der omtales som fælleshuset. De enkelte boliger har køkken, stue, soveværelse, badeværelse og entre. Hver bolig har udgang til egen terrasse og en lille have.

Alle plejeboligerne er ens - de er på 60 m2 med terrasse, en lille have og et mindre udhus. De enkelte boliger består af et åbnet køkken til stuen, soveværelse, badeværelse og entre. Det er dog ikke alle boliger, som er renoveret, og det er kun i de ny renoverede, der er åbent mellem stue og køkken.

Ansgarshjemmet er et plejecenter til ældre med betydelige funktionsnedsættelse. Det er typisk ældre med fysisk og/eller psykisk svækkelse. Hvis du ønsker en plejebolig på Ansgarhjemmet skal du visiteres af Morsø Kommunes Visitation.

Du kan se lejlighedernes indretning på plantegningen, som du finder i boksen til højre.

Bestyrelsen har en aftale med Kommunale Ejendomme om servicemedarbejder, der sammen med os står for drift og vedligeholdelse af boligerne.

Boligerne udlejes på lige vilkår med andre lejeboliger og der betales indskud, husleje, el, varme og vand samt internet- og TV-bidrag. Der kan søges om boligstøtte efter de gældende regler.  

Praktiske oplysninger ved indflytning

Når du flytter ind på Ansgarshjemmet medbringe egne møbler og dit eget indbo herunder køkkenudstyr. På samme vis medbringer du dyne, pude, sengelinned, håndklæder og tøj. I boligen er der gardiner samt loftlampe i køkken og badeværelse.

Hvis du har behov for en plejeseng, stilles den til rådighed af kommunen efter forudgående visitation.

Der ydes rengøringshjælp efter kommunens kvalitetsstandard og du kan efter behov få hjælp til tøjvask.